Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

7 navne til Metal Magic Festival V

Populær
Updated
7  navne til Metal Magic Festival V

Det er ikke længe siden at version fire af Metal Magic Festival blev afholdt, men alligevel har arrangørerne nu allerede 7 bands klar til næste års lineup.

Årets Metal Magic Festival havde fede navne som Nifelheim, Enforcer, samt et gensyn med Blazing Eternity. Festivalen blev en succes på mange måder, og der var ikke tid til at hvile på laurbærrene, så arrangørerne er åbenbart ikke gået på sommerferie endnu. Den femte version, som skal afholdes fra den 12. til den 14. juli 2012, simrer allerede så godt i gryden, at syv navne nu er offentliggjort.

Det engelske NWOBHM-band HELL er på programmet. Bandet var ramt af uheld på uheld i 80'erne, så gruppens debut, som ovenikøbet har den kendte producer Andy Sneap (også i Sabbat) med på guitar, udkom først i år (læs Molins ord om den skive HER).

Next up er en gammel kending - de har før spillet på festivalen, og så er de et af Danmarks mest dedikerede og sikkert også ældste black metal band på scenen: DENIAL OF GOD. Bandet er aktuel med sin EP 'The Red Terror' på Horror Records.

Tredje band på plakaten indtil videre er polske CRYSTAL VIPER. Det er klassisk heavy metal med en kvinde i front. På kvartettens seneste album 'Legends' fra 2010 er der prominente gæster i form af Rhino (ex-Manowar) og Mat Sinner (Primal Fear, Sinner) og Stefan Kaufmann (ex-Accept).

WARHAMMER kommer fra Tyskland og spiller en simpel og meget oldschool metal med dødsmetal-elementer, mens den svenske trio TURBOCHARGED spiller en interessant omgang stemningsfuld metal med thrash og sågar lidt punk-inspiration. Svenskerne udgav albummet 'AntiXtian' i år.

Udover nogle usædvanligt grimme artworks på EP'er og demoer, så står norske DEATHHAMMER også for et fint musikalsk indslag med sin death/thrash - og at det er ret oldschool kommer vel ikke som et chok?

Og old school må man da også lige sige, at ANTICHRIST fra Sverige er. Nøjagtig som temaet for festivalen jo også synes at være. Gruppen spiller thrash metal med masser af hurtig riffing og en en hysterisk vokal. Det lyder af 1983, og det er positivt ment!

Der er lovet offentliggjort flere navne til afterpartyet for årets festival - et arrangement som foregår til oktober. Men man kan også vælge at følge med på facebook-eventen HER.

Menu