Cover-historier 4: Lust and War

Aphrodite

Manden med Weekendvesten ser i denne uge på duer, druer og et cover, der skildrer de sidste timer af en god bytur.

Kunstner
Titel
Lust and War
Forfatter

Vil du med hjem og drikke druer og se mine duer? Hvem kan sige sig fri for at have brugt dette desperate scoretrick ud på de sene nattetimer, hvor værdigheden er svundet ind i en Fernet Branca-plet på den hvide 150-kroners skjorte fra Tøjeksperten? Men af og til blev man glædeligt overrasket, og en frisk ungmø/ungersvend viste sig at være lige dele desperat, liderlig og ornitologisk interesseret.

Og så var der dengang, hvor hun tog veninderne med. Og det lød så lovende, at man besluttede sig for at lade den sidste kande med vin stå, så man stadig kunne præstere for dem efter taxaturen hjem.

Man huskede endda at tage sit håndvåben med fra garderoben, og gav man ikke lige lidt ekstra drikkepenge til garderobe-pigen, da det viste sig, at hun havde poleret spyddet (som man siger)?

Men netop som damerne havde smidt togaen, og duerne kom pikkende frem fra deres skjul bag de korintiske søjler i stuen, ringede det på døren. Der stod lillesøster og forlangte at få passet sit uvorne englebarn, fordi hendes mand klogeligt var skredet, og hun havde en vinterbader-aftale på Helgoland.

Nåh, men i det mindste ser det da ud til, at duerne får dusket dusken, og så kan man jo håbe på, at nevøen tager sig en lur til Netflix senere.

Aphrodite er en rædsom vokal og musik et sted mellem op-speedet speed metal og punk. Det er fantastisk:

&list=RDzSS7_5pHsjQ&index=2