Cover-historier 1: Cyberblade

Shadow Warrior Cyberblade
Shadow band

Ny serie: Manden med Weekendvesten kan godt lide at fortælle historien bag et metalcover. I årets første nyhedsbrev ser han på 45.000 km høje samuraier.

Titel
Cyberblade
Forfatter

Menneskeheden havde altid forestillet sig, at mødet med en fremmed civilisation ville være noget med, rumskibe, der landede i Central Park, og at de enten straks ville forsøge at udrydde os eller først ville lade som om, de var venligsindede – for derefter at udrydde os. Og vi havde forestillet os, at vi enten kunne nyse dem i stykker med virus eller måske bare stå sammen for en gang skyld og smide invasionen ud af atmosfæren igen.

Overraskelsen var stor og gode råd dyre, da rumvæsnerne viste sig at være cirka 45.000 kilometer høje samuraier. Og vores F35-jetjagere kunne, selvom de havde vundet kampflys-valget, intet stille op mod det 21.000 kilometer lange skarptslebne katana-sværd, da det truede med at kløve planeten i et hug.

Men amerikanerne (altid de tapre amerikanere) blev igen vores redningsmænd, da en gruppe tapre 2nd amendment-patrioter ofrede sig for os alle. I rumdragter af bøffelskin og med en madding af hele vestkystens beholdning af California-rolls entrede de den sidste Saturn V raket og lokkede alien-samuraien til at løbe ind i solen og brænde op. 

"Polske Shadow Warrior er sku ret kastestjerne-sejt. Sådan oldschool heavy metal (naturligvis) med en punket vokal, der minder mig om Debbie Harry fra Blondie." – Manden med Weekendvesten