Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Copenhell 2014: Devilution i Bashelvedet

Populær
Updated
Copenhell 2014: Devilution i Bashelvedet

Vi sætter i samarbejde med Hi-Fi Klubben lys på den danske metalscene og giver jer lov til at sniglytte til kommende udgivelser, viser premierer på musikvideoer og udfordrer jer til den sværeste quiz nogensinde.

 

 

Her på Devilution har vi allieret os med Hi-Fi Klubben og deres vilde anlæg - som I også får muligheden for at vinde - for at give jer den bedste forsmag på nogle af de mest spændende kommende album og koncerter fra danske bands. Vi spæder derudover op med Copenhell-aktuel musik, kurateret af vores egne anmeldere - og giver jer mulighed for at vinde afsindigt fedt hifi-udstyr med hjem.

Som om det ikke var nok, bliver Bashelvedet også alle tre dage ramme for en hyldest til vores egen fotograf, Jacob Dinesen, med de bedste billeder fra de fleste COPENHELL-koncerter gennem de sidste fire år.

Sniglyt og releasefest

Onsdag lægger vi ud med en eksklusiv gennemlytning af By The Patients kommende album ‘Gehenna’ - bandets tredje fuldlængde, der er optaget hos Jacob Bredahl i Dead Rat Studios.

Vi har allerede fået at vide af bandet, at det bliver den bedste danske heavyplade i 20 år. “For meget? Nej. Fuck janteloven, det her bli'r et monster!”. Læs Devilutions nylige interview med dem her, og forbered jer på "en sort fontæne af smuk ondskab".

Derefter inviterer vi Helhorse og The Psyke Project forbi til en snak om deres dobbeltkoncert på Roskilde Festival, og hvad vi kan forvente, når de to bands smelter sammen på den nye Avalon-scene på Roskilde om lørdagen.

Torsdag er det debut-tid i Bashelvedet, og vi disker op med Aphyxion til en premiere på deres kommende fuldlængdedebut samt premiere på en ny musikvideo - lige efter, de har spillet på Pandæmonium.

Fredag fortsætter i premierens tegn, og vi hiver Heidra af scenen på Pandæmonium og over i Bashelvedet til en fest, hvor I får lov at høre deres nye ‘Awaiting Dawn’ og muligheden for at få fingrene i albummet tre dage inden den officielle release mandag den 16. juni.

Metalquizzen over alle metalquizzer

Vi afslutter dagene i Bashelvedet med vores ‘Trve Metalquiz’, hvor spørgsmålene er så svære, at I skal til at terpe nu, men gevinsten så god at I glædeligt gør det. Nemlig et trådløst anlæg bestående af Bluesound Powernode + Dali Zensor 1 kompakthøjtaler, der er den perfekte hifi-streamingløsning til det WiMP HiFi-abonnement, der også er med i gevinstpakken.

Så der er vist ingen grund til ikke at kigge forbi Bashelvedet på COPENHELL! Vel mødt!