Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Første navne til Copenhell 2012!

Populær
Updated
Første navne til Copenhell 2012!
Første navne til Copenhell 2012!
Første navne til Copenhell 2012!
Første navne til Copenhell 2012!
Første navne til Copenhell 2012!

Til sommer åbner den københavnske metalfestival, Copenhell, for tredje gang for portene til to dage i metallens mægtige tegn. Devilution bringer dig hermed de første offentliggjorte navne!

Kunstner
Titel
15.-16. juni 2012
Dato
24-11-2011
Koncertarrangør
Fotograf
Jacob Dinesen
Forfatter

{movremote width="606" height="342" usefullscreen="true" shownav="true" autostart="true"}http://cobdinesen.net/filer/2012_reveal.mov{/movremote}


LAMB OF GOD

Virginiakvintetten Lamb of God har længe været kæmpe store i USA og er nu for alvor ved at slå igennem i Europa. Bandet bliver af mange set som Panteras arvtagere, men i musikken kan man også høre inspirationer fra thrashen og metalcoren.

I 2011 var Lamb of God nomineret til en amerikansk Grammy Award i kategorien Best Metal Performance for nummeret ’In Your Words’ ved siden af metallegender som Korn, Iron Maiden, Slayer og Megadeth. Med en ny plade på vej og et ry som et fantastisk live-band, er der lagt i kakkelovnen til en koncertoplevelse af de helt store.

Læs seneste livanmeldelse af Lamb of God herANTHRAX

Thrashlegenderne Anthrax regnes (jo) blandt de "fire store" fra firserne, og selv om bandet har haft lidt modgang på det seneste, virker det bestemt som om, at det med det seneste udspil 'Worship Music', er kommet videre.

Den melodiske Joey Belladonna er tilbage i front, og det lover godt for et brag af en thrashfest, der både kommer omkring det nye og det gamle.

Læs seneste pladeanmeldelse af Anthrax herSKELETONWITCH

Skeletonwitch er en stigende metalstjerne fra Ohio, USA, og 'Forever Abomination' er bandets seneste udgivelse, der af mange medier har været ét af de mest ventede metal-albums i 2011. Bandet cementerer på dette album dets kompromisløse tilgang til metal, som er en blanding af black, death og thrash-metal

Skeletonwitch har siden deres første udgivelse i 2004 konstant været på tour, og har derigennem fået et berygtet liveshow, hvilket resulterede i at selveste Danzig personligt valgte det som support på sit 2008 tour.

Læs seneste liveanmeldelse af Skeletonwitch herTRIVIUM

Amerikanske Trivium rykker ind på Refshaløen med deres tekniske krydsning af thrash og melodisk metalcore. Trivium fik gennembrudet på det andet album 'Ascendancy' fra 2004, som blev udnævnt til årets album i det engelske metalmagasin Kerrang.

Bandets seneste album 'In Waves' viser med med stor vilje og evne Triviums ønske om at forfine metaludtrykket uden at gå på kompromis med hurtighed, melodi og tyngde.

Læs seneste pladeanmeldelse af Trivium her


Copenhell løber af stablen, 15.-16. juni på Refshaleøen, København.

For mere info, se: www.copenhell.dk

Menu