Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

House of Franco #170

Populær
Updated
House of Franco #170

Jens har været til Faces In The Dark-filmfestival og fået fingre i det nye nummer af kultfilmmagasinet eXtase.




Jeg var for nylig til horrorfilmfestivalen Faces In The Dark i Huset. På grund af DJ-job kunne jeg kun opleve lørdagen, men det var også den dag jeg glædede mig mest til. Så bl.a. et super print af Fulcis 'The Beyond' til forrige festival.

Aftenens program startede med en fremragende spansk psykoseksuel thriller, 'The Corruption Of Chris Miller', men hovedmenuen var visning af en anden 70'erfilm, nemlig 'Tombs Of The Blind Dead' med personlig introduktion af den danske horrorfilmstjerne Lone Fleming. Hun var en dame på 70 og fortalte begejstret om indspilningen af filmen med de uhyggelige tempelridderzombier. De er blinde, rider i slowmotion på heste og æder menneskekød. "Who are these unholy savages who hunt out their victims by sound alone?"

Jeg kom i tanke om min kisteformede 'Blind Dead'-dvd-boks med alle fire film og skyndte mig tilbage til Amager efter den. Nåede tilbage til den sidste tredjedel af filmen, som jeg har set den mange gange før. Jeg fik Lone Fleming til at signere min boks, efter hun lavede Q & A med publikum.

Efter Russ Meyers brystmaraton 'Beneath The Valley Of The Ultravixens' fulgte jeg med Lone og min ven Nils Markvardsen, som var medarrangør af festivalen, hjem til Amager. Lone skulle til Kastrup og flyve hjem til Madrid. Hun kommer vist tilbage til Danmark for at lave en zombiefilm. Sej dame.



Nils havde også et nyt nummer af sit magasin eXtase ude til festivalen. Det er meget passende en Lone FLeming Special, der fylder det meste af bladet. Her kommer man tæt på skuespillerinden, der fortæller om sit liv i film. Hun har både arbejdet med Amando de Ossorio, Jess Franco, Paul Naschy og Fulci samt arbejdet for Simon Spies.

En heroisk indsats fra Nils' side og et must for alle seriøse horror- og exploitationnørder. Det er utroligt informativt, og man får også indsigt i Lones private liv samt gennemgang af hendes mange film i forskellige genrer. Her er en dansk skuespiller, som har levet et noget anderledes liv end de fleste i branchen. Nils har i tidligere numre af eXtase interviewet Birte Tove og Poul Glargaard. Han er lidt på en mission, som vi andre nyder godt af. Faces In The Dark # 3 åbnede med netop med Hong Kong-kvindefængselfilmen 'The Bamboo House Of Dolls' med Birte Tove.

Bladet kan bl.a. købes i Rockuglen, som lige har fået en sending dvd'er af den danske splatter/sci-fi-film 'Grotesk' fra Another World Entertainment. Jeg bliver myrdet i 'Grotesk' (nyd det!) og dubber en scene.