Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

House of Franco #101

Populær
Updated
House of Franco #101
House of Franco #101
House of Franco #101
House of Franco #101
House of Franco #101
House of Franco #101
House of Franco #101
House of Franco #101

Jens anmelder denne gang Hooded Menace-/Undergang-showet, der foregik i sidste uge på Debaser i Malmø.

Kunstner
Titel
Hooded Menace + Undergang
Spillested
Dato
10-04-2013
Label
Distributør
Fotograf
Jacob Dinesen

10. April : Hooded Menace + Undergang @ Debaser, Malmø
 
I onsdag var der dømt død i Malmø, så jeg hookede selvfølgelig op med med nogle søde Ungdomshusbookere på Nørreport St. Vi fik nogle pils på den hyggelige togtur til vores svenske naboer og hoppede af på Trianglen (husk det, kære læsere, den station, der er tættest ved Debaser).
 
Vores gode venner i Undergang var support og leverede som forventet et dejligt brutalt sæt af ond, tung dødsmetal. Vi fik blandt andet et nyt nummer, ‘Afrevne Lemmer’, som heldigvis lød ligeså pilrådden som deres andre sange. Utrolig gravrøst den knægt har, det må være hårdt at arbejde som pedel. I should know.
 
Jeg har set finske Hooded Menace før, og aftenens show var velsignet med rigtig god lyd fra Debasers lydmand. De hoodie-bærende gutter spillede en del numre fra deres glimrende ‘Effigies Of Evil’-album. Jeg nød koncerten, men tænkte en del over, hvorfor de bliver klassificeret som dødmetal eller death doom, da Hooded Menace - bortset den halvrådne vokal - egentlig leverer klassiske slut-70‘er/tidlig-80‘er tunge old school-riffs. Svært tilfreds med deres sæt.
 
Anyhoo, en fremragende aften på Debaser-rockklubben trods Sverige og deres Mickey Mouse-ølpriser. Senere fandt vi dog et værtshus, Leles, som havde gode udenlandske øl til rimelige priser!?! Adresse: Bergsgatan 15, som ligger lidt væk fra centrum, men ABSOLUT er turen værd. Husker meget lidt af togturen hjem til København, men sjovt har det sikkert været.
 
P.S. Dagen efter var jeg igen på Debaser til amerikansk punkshow og så mine venner i Bad Sports og Nobunny sammen med Tumor Warlord-slænget. Blev på et tidspunkt smidt ud - halvnøgen - fordi jeg kastede med (plastik)ølkrus. Fik dog talt mig ind igen, grundet mine nye bar/afrydnings-talenter på mit nye job på High Voltage. Nå, nu får Malmø lidt fred for Krigsguden.