Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

House of Franco #86

Populær
Updated
House of Franco #86

I denne uges klumme anmelder Franco kassettebånd af californiske Necrot og københavnske Halshug.

Kunstner
Titel
Necrot + Halshug
Karakter
4

Necrot - S/T MC (Extremely Rotten)

Var fornyligt forbi den flinke David Torturdød og fik fingrene i dette gustne debutbånd fra Necrot, som er udsendt på hans Extremely Rotten selskab. Oakland-bandet bestod på denne 2-track-udgivelse af Luca Indrio på vokal, guitar og bas (fra Acephalix, Vastum og Lawless) og trommeslageren Chad Gailey (Bruxers).

Som Acephalix spiller Necrot brutal tung dødsmetal, der måske er en anelse mere primitive end førstnævnte. 'Consume Control' er en hurtig sag, der åbner dødsballet perfekt og går nådesløst efter struben. Lucas rådne vokal passer eminent ind i det rå lydbillede.

Anden skæring 'Contagious Pain' er et noget tungere angreb på sanserne. Chad beviser her, at han er en fremragende skindbasker, stortrommen sidder direkte naglet i panden på lytteren.

100% Kill-Town Death Fest materiale, der tillige er sublimt produceret. Til orientering har Necrot senere fået Sonny Reinhardt fra The Saviours med i lineuppen.

http://www.necrot.bandcamp.com/


Halshug - S/T (selvudgivet)Jeg kender ikke meget til dette nye københavnske band, andet end at de spillede deres tredje koncert igår på BumZen med Dogmatist, som jeg desværre ikke kunne magte at komme til.

Der er lidt crust-feel til deres hardcorepunk. Båndets anden skæring, 'Panik I Natten', har dog et tungere tempo. som fik mig til at tænke på Carnivores klassiske 'Retaliation' crossover album.

Tekstuniverset er på de fem numre lige så håbløs og deprimerende som fynske Fejlfix (tidligere også anmeldt her): Jeg hader mit liv/Bare slå mig ihjel. etc.

Alt i alt en fornem debut udgivelse fra Halshug, som jeg snart må fange live. Båndet kan købes i Repoman pladebutikken på Nørrebro.

http://halshug.bandcamp.com/

Menu