Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Krigsguden #318

Updated
image

Gedesæden fra Peru oversvømmede Valby i lørdags.

Kunstner
Titel
+ Sudden Death, Vomit Angel, Discipel
Spillested
Dato
19-10-2019

Den jyske Metal Magic Festival indtog Underwerket i Valby i lørdags og præsenterede en koncert, som jeg spændt havde ventet på lige siden Kill-Town Death Fest. Goat Semens dødsblack kollegaer fra Peru, Anal Vomit, væltede MMF sidste år, og nu var det tid til akut gedesæd i Olsen-Bandens nabolag.

Vi fik først en kort men ultraskarp sæt fra Discipel, der har medlemmer fra blandt andre Lesion og Jordslået. Trioen, som består af vokal, guitar og trommer, flåede os i stumper og stykker fra start til slut med bestialsk punk/black krydret med primitive præcise thrash riffs og hadsk vokal sovset ind i delay og rumklag, så selv Von måtte hylde det lokale band. Dem ser jeg gerne igen!

"Er Vomit Angel det mørke Jyllands svar på Red Warszawa?", spurgte en ven mig under koncerten. Jeg mener nu, at bandet er fra Køng i Sydsjælland. Men ja, der var masser af dum humor i deres kaotiske sæt fra bandet, der netop har udgivet debutpladen 'Imprint of Extinction'. Trioen var iført masker, bøddelhood and whatnot, som da jeg så dem til MMF for et par år siden. Mange numre varede ikke mere end 20 sekunder, så Vomit Angel kan deres S.O.D. tilsat lidt Sodom og grindcore. Joke-metal er ikke lige mig, men folk lod til at nyde det fjollede show med masser af uforståelige kommentarer fra Nekrodevil (vokal/guitar), så jeg er sikkert helt forkert på den.

Italienske Sudden Death er med på Goat Semens eurotour, hvorfor de var en del af pakken denne lørdag. Her var ingen humor, men en lidt kedelig form for brutal teknisk død krydret med Pantera-agtige riffs, så efter 15 minutter gik jeg ud i regnen under cykelskuret ved bustoppestedet og røg nogle smøger med broderen til Eik (Mold, Reefer, Scavenger Brats), som desværre forlod os for præcist et år siden.

Så der var ellers brutal dødsblack fra Peru, tak for kaffe! Goat Semen, som har lavet et split album med landsmændene Anal Vomit ('Devotos Del Diablo' fra 2004), greb os alle om struben fra første sekund med deres nådesløse undergrunds-black/death, der ikke kunne have været længere væk fra store mainstreamnavne som fx Behemoth. Herligt! Vi fik kaostiske/soniske overgreb, som 'Madre Muerte', 'Goat Semen' og 'Warfare Noise' kastet i fjæset på det pæne fremmøde i Valby kælderen. Alle Blasphemy og Sarcófago fans burde være 100% tilfredsstillet af Goat Semens ekstreme ejakulationer denne lørdag aften. Deres sidste album hedder 'Ego Svm Satana', der oversat betyder 'I Am Satan'. Hallo! 

Jeg er særdeles spændt på, hvad MMF kommer op med til næste københavnershow. Lad det gerne være flere gæster fra Sydamerika!