Krigsguden #330

image

Krigsguden anmelder nye black/thrash- og dødsblack-album med tysk/brasilianske Satan Worship og svenske Reaper.

Titel
Reaper

Satan Worship – 'Teufelssprache' (Folter Records)

Blackthrasherne Satan Worship var et af de absolut bedste bands, jeg så til Metal Magic i 2018, ja, bedre end I Am Morbid. De har tyske og brasilianske medlemmer fra bl.a. Sodomizer, Morgoth og Destruction. 'Teufelssprache' er deres andet album og hidtil bedste udgivelse.

Man kan kalde deres stil for en slags speed metal-udgave af Motörhead og Venom, og man kan også sige, at de ikke har opfundet den dybe tallerken, alle klichéer er til stede, inklusive samplede ulveskrig. Det ændrer dog ikke en millimeter ved, at alle albummets ni skæringer river og flår ens sjæl i stykker på den korrekte lædernittemåde. Masser af frække midt-80er-prøjserthrash-bøllevibrationer.

Produktionen er passende beskidt, og den rå vokal sidder perfekt i de rockende knojernhymner. 'Teufelssprache' er ikke noget mesterværk, men stadig ekstremt anbefalelsesværdig, hvis du, som jeg, kan lide din metal primitivt og lidt halvtumpet. Abigail-fans vil elske Satan Worships nyeste, og bandet må meget gerne besøge Randers igen.

Reaper – 'Unholy Nordic Noise' (Iron Bonehead Productions)

Jeg anmeldte Reapers første demo, 'Ravenous Storm of Piss', for præcis et år siden, hvor jeg bl.a. skrev "Vemom og Bathory møder Repulsion og Sodom i en radioaktiv cocktail, hvor ingen fanger tages, alt skal bare tilintetgøres og destrueres. Uhelligt, bestialsk og sublimt. Jeg glæder mig vildt meget til at høre mere med svenske Reaper."

Deres debutalbum er nu udkommet og lever 100 % op til mine absurd store forventninger. Reaper er i 2020 muligvis endnu mere besat af de to første Bathory-plader, samtidig med at de gør deres tilbedelse af all things Thomas "Quorthon" Forsberg (specielt vokalen) til deres egen, hvis det giver mening. Her tales ikke om de senere episke vikingmetal-Bathory-plader, fuck that shit!

Svinsk, beskidt, nådesløst og punket dødsblack spillet i et rasende tempo, hvor et nummer som 'Order of the Beelzebub' helt klart vil rangere som en af dette år absolut bedste metalskæringer, når årslisterne skal skrives om 10 måneder. Endnu en diabolsk vinder fra Duca the Impaler og Ityphallic Flaggelator!