The Burning låner fra Essence

Populær
The Burning låner fra Essence

The Burnings seje bassist Thue måtte smide bassen på hylden for lidt tid siden pga. tinnitus, men bandet har heldigvis fået et godt kort på hånden til at lægge bunden fremover.

Kunstner
Dato
19-03-2011
Distributør
Genre
Fotograf
Jacob Dinesen

Med 'Hail the Horde' har The Burning for alvor fået åbnet døren for opmærksomhed fra både ind- og udland. Bandet spiller med et overskud på pladen, der emmer af godt kammeratskab og et svingende, svedigt sammenspil.

Derfor var det en rigtig dårlig nyhed, da bandet for nylig måtte bekendtgøre at Thue Møller, der havde sin del af æren for det groovy og succesfulde tredje album, nu havde tinnitus i en sådan grad, at lægen anbefalede øjeblikkeligt ophør med ophold i miljøer med høje decibel.

Og med tour undervejs og et show på Copenhell offentliggjort, så var gode råd jo dyre. Heldigvis har The Burning nu allerede en ung knægt i folden til at lægge de tunge, groovy toner. Det fremadstormende band Essence har en bassist, der hedder Tobias Nefer, og han er altså manden, som skal være med på The Burnings videre togt.

Bandet udtaler:

- Vi har haft flere emner på bordet, men Nefer var bare oplagt og hans spillestil er ret unik, og vi er overbevist om, at han kan bibringe en ny dimension til musikken. Nefers tørre nordjyske stil passer perfekt til bandet og knejten har et enormt talent, som vi glæder os helt vildt til at misbruge!

Næste gang The Burning kan opleves er til Royal Metal Festival den 1. april. Showet er et led i turen "Stiv pik og Horde tilbage":Herunder, i Essences seneste video, kan man med egne ører høre, hvorfor det virker fornuftigt at tro, at det nok skal gå godt med Nefer på bassen i The Burning:Og så skal der da også lige brages igennem til The Burnings 'Hail the Horde':