Uge 16: Ugens Koncerter

019928

Det er ikke de helt store bands, der gæster landet i denne uge, men der er plads til død og black, og så hærges Jylland af lokale helte ude på ballade.

Forfatter

Vi går ind i kristendommens største højtid, og det bliver fejret på spillestederne rundt om i landet – og en del bands dukker ligesom Jesus op flere steder. 

Tirsdag skal man være københavner for at have noget at glæde sig til, for på Stengade kommer Imperial Triumphant og Mord’A’Stigmata forbi med særpræget black metal, mens Underwerket i Valby holder punk-aften med Alternate ActionStokes CPH og Circle Of Wolves.

Onsdag er Imperial Triumphant og Mord’A’Stigmata nået til 1000Fryd, der i denne tid har et tætpakket program. 

Skærtorsdag spiste Jesus med sine disciple, og hvis headbangerne i dette land har samme planer før koncerterne, gør de klogt i at være jyder eller være klar til at krydse større og/eller mindre bælter, da Sjælland kommer helligdagen i hu, mens hovedlandet er sejere og byder på MorildAvast og Spurv på 1000fryd i Aalborg, mens Skullclub spiller op til slåskamp på SG25 i Haderslev. Førende på denne torsdag er dog Voxhall i Åårhus, hvor dødsmetallen fejres med Septicflesh, Krisium, Incite og When Reasons Collaps.

Fredag havde Jesus travlt og skulle både i retssalen, se Pontius Pilatus vaske hænder, hænges på korset og indse, at Gud havde forladt ham. Og torsdagens bands haster også videre til fredagen. Dødskaravanen med græske Septic Flesh i front er nået til Pumpehuset, mens Morild har taget Avast med sydpå til Århus. Og hvis Skullclub er nået ud af detentionen i Sønderjylland, skulle de meget gerne spille på Fermaten i Herning. 
På københavnske High Voltage spiller Nord progressiv metal i selskab med Sparkhouse, mens dagens sidste omvendte korstog finder sted midt i landet, når LLNN og War of Destruction tager til Teater Momentum i Odense

Om lørdagen skete der ikke det store for Jesus, mens Skullclub har fået nye tænder og er rejst til Von Hatten i Randers og uddeler kindheste igen. LLNN er nu draget mod Sønderjylland og med Hexis og We Are Among Storms er de at finde på Sønderborghus, der overraskende nok ligger i Sønderborg – alt sammen i det sydlige Danmark. Helt oppe mod Limfjorden er navnkundige Motorsav og War of Destruction klar til 1000fryd.

Og så skete det søndag, at Jesus havde fjernet stenen for sin grav og var stukket af. Det samme er de fleste metalkoncerter, så hvis man har den slags uhellige laster, bør man indfinde sig i Gladsaxe på Richter, hvor Comeback KidNo Turning BackJesus Piece og Sharptooth spiller op til metalcore-fest. 
 
Imperial Triumphant og Mord’A’Stigmata - tirsdag 16. april, Stengade, København N 
Alternate Action, Stokes CPH og Circle of Wolves – tirsdag 15. april, UnderWerket i Valby 
 


Imperial Triumphant og Mord’A’Stigmata - onsdag 17. april, 1000Fryd, Aalborg 
 


Skullclub – torsdag 18. april, SG25, Haderslev 

Septicflesh, Krisiun, Incite, When Reasons Collapse - Torsdag 18. april, Voxhall, Aarhus 

Morild, Avast, Spurv – Torsdag 18. april, 1000Fryd, Aalborg

Nord, Sparkhouse – 19. april, High Voltage, København 

Septicflesh, Krisiun, Incite, When Reasons Collapse - 19. April, Pumpehuset, København 
LLNN, War of Destruction – 19. april, Teater Momentum, Odense 

Morild, Avast – 19. April, Tape, Aarhus 
Skullclub – 19. april, Fermaten, Herning

Skullclub – 20. april, Cafe Von Hatten, Randers 
Hexis, LLNN, We Are Among Storms – 20. april, Sønderborghus, Sønderborg 
Motorsav, War of Destruction, Jinx – 20. april, 1000fryd, Aalborg 


Comeback Kid, No Turning Back, Jesus Piece, Sharptooth - 21. april, Richter, Gladsaxe.