Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Volbeat-dagbog - Kapitel 8

Populær
Updated
Volbeat-dagbog - Kapitel 8

Følg med i Volbeats USA-turne, hvor de varmer op for Metallica til 16 shows - Michael Poulsen er igen på tasterne og deler sin dagbog med NRGMagazine.dk.

Kunstner
Forfatter

De seneste 3 shows med Metallica i Boise, Sacramento, Anaheim har været fine, og de begynder at ligne hinanden. Supporten har været god og vi går hver dag fra scenen med et smil på læben.

James Hetfield gav mig en flot gave. Han kom ind i omklædnings rummet med et maleri af Elvis og sagde: "Here little E, here's big E , ha ha ha". Flot gave som jeg blev meget rørt over. James havde skrevet på bagsiden af billedet og sendt mig en lille hilsen.

Vi havde også vores eget headliner show i LA /the troubadour, hvor vi havde fantastisk opvarmning fra vores gode venner i Danko Jones, som altid sparkede røv og spillede et fedt show. Det var et klubshow (udsolgt) men plads til 575 mennesker. Denne koncert glemmer vi nok aldrig , for opbakningen var ligesom at være tilbage i de gode gamle dage i Europa, inden vi kunne fylde de store haller, og måske endda endnu mere på koge punktet, da det var vores første show i LA, og så som headliner.

Supporten var ikke mindre end overvældende, og vi alle fik gåsehud over folks reaktion, meget meget rørende. Og det endte med at vi spillede 1 time og 45 minutter, faktisk mere end vi havde aftalt, så det blev til en del ekstra numre. TAK for jeres support, I er alle mere værd end guld.

Forinden showet hilste vi pænt på vores to danske vindere af konkurrencen om at komme til Volbeat-showet. Så vi inviterede dem ind i tour bussen og hyggede og snakkede med dem, og sørgede for at de fik lidt med hjem. Nogle timer forinden havde vi været på Rainbow-club, som er Lemmy's (Motörhead) stamværtshus, og få lidt øl og mad, og lige se hvor vores alles far bestilte sin whiskey fra.

Vi endte samme sted efter koncerten og hang ud med fans og hyggede.

- Michael