Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Wacken Open Air Metal Battle 2014

Populær
Updated
Wacken Open Air Metal Battle 2014

Wacken Open Airs metal-talent konkurrence - Metal Battle - er efter et års pause tilbage i Danmark til næste år.

Koncertarrangør
Forfatter

Siden W:O:A Metal Battle holdt sit indtog herhjemme er der foregået en konstant udvikling. Flere koncepter er prøvet af, spillesteder over hele landet er blevet besøgt og hundreder af bands har været gennem maskinen.

I 2014 er Devilution vanen tro med fra begyndelsen, og lige til den bitre ende hvor vi sidder med når vinderen af finalen skal findes.

I kulissen arbejdes der løbende på forbedringer af Metal Battle. Dette inkluderer både, hvordan det enkelte show skal fungere men der er også et stærkt fokus på hvad bands får ud af at deltagelse. Alt dette bringer vi meget mere om - meget snart.

For at højne publikums oplevelse af showet, er der også her foretaget ændringer.

1.
Kravene for kunstnerne der ønsker at deltage bliver højnet, og derved sikres publikum også en bedre helhedsoplevelse af Metal Battle.

2.
Derudover er der kigget på headliners for de første tre shows i Aalborg, Kolding og København. Det er derfor en kæmpe fornøjelse at kunne præsentere et af landets mest erfarne orkestre, Hatesphere. Men for at løfte showet yderligere et hak op er de tungtslående amerikanere Crowbar med i Aalborg og Kolding. 

Der er endnu mere på vej til showet, så W:O:A Metal Battle bliver i 2014 større, bedre, højere!

Metal Battle kommer i år til at bestå af fem indledende runder og en finale. Følg med i de kommende uger og læs mere om hvad der kommer til at ske til showet og ikke mindst om, hvordan du og dit band tilmelder jer dysten.