Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Motördad on tour !?

Updated
Motördad on tour !?
Motörhead vil gerne turnere med D-A-D, men vil D-A-D turnere med... Motörhead? Heavyjam.dk spørger Jesper Binzer. Da undertegnede i sommer traf den svenske trommeslager Mikkey Dee i hans hjemby Gøteborg, dagen før Motörheads show på Metaltown festivalen, var han fuld af lovord for danske
D-A-D. Et band, Motörhead flere gange har delt festivalplakat med, bl.a. i Skanderborg i sommer og tidligere på Midtfyns Festival og i Tyskland.

"Jeg elsker D-A-D… et fucking fantastisk band og nogle fine fyre. Jeg ville ønske, vi kunne turnere mere sammen med dem," sagde Mikkey Dee begejstret.

Siden den samtale, har jeg haft lyst til at smide bolden videre til D-A-D drengene selv, og forleden fik jeg fat i forsanger Jesper Binzer.


På turné med Motörhead?

- Hej Jesper, Mikkey Dee fra Motörhead er vild med D-A-D og vil turnere med jer. hvad siger du til en turné sammen med Motörhead?

"Ja, det er rigtigt, vi hilser også gerne på Mikkey Dee, når vi er ude. Han er virkelig et gennemgående sødt menneske, og en sådan turné kunne være noget af det fedeste at gøre. Men Motörheads fans er også svære at hamle op med."

"Når man går ind til en Motörhead koncert, så ved man, at Motörhead fås ikke bedre andre steder. Og sådan er det også med os. D-A-D fås simpelthen ikke bedre, andre steder. Og så kan man jo fint slå pjalterne sammen, når man nu har overlevet alle mulige trends, ting & sager og står tilbage med energien i behold."

"Men altså, du får os ikke ud med Motörhead den 3. januar, men senere hen kravler vi gerne op på ryggen af Lemmy."

Når Jesper Binzer lige nævner den 3. januar skyldes det, at
det er dagen, hvor han og resten af D-A-D første gang mødes med nye ideer til den næste D-A-D plade, der dog næppe vil blive indspillet før tidligst til sommer, men mest sandsynligt til efteråret.


Sweden Rock trækker

En mulighed for at spille sammen med Motörhead vil være til sommerens Sweden Rock festival den 6.-9. juni, hvor D-A-D optrådte i 2004 og hvor Motörhead allerede er offentliggjort til sommerens festival. D-A-D agter ihvertfald at spille "udvalgte festivaljobs" til sommer, og Jesper Binzer har personligt et godt øje til Sweden Rock.

”Jeg kan rigtig, rigtig godt lide den festival. I mange år havde jeg af forskellige årsager utroligt meget afsky for Sweden Rock, men nu elsker jeg den simpelthen af hele mit hjerte, for det er virkelig music lovers, som kommer der."

"Og Aerosmith skulle også komme i år, ikke? Og så begynder det at ligne noget. Jeg så Judas Priest på Sweden Rock for tre år siden, det var fantastisk!"

Vi får at se om Aerosmith (og D-A-D!) bliver en del af Sweden Rock 2007, der ihvertfald allerede har offentliggjort navne som Heaven and Hell (læs: Black Sabbath anno Dio-æraen), UDO, Kreator, Dimmu Borgir, Axel Rudi Pell, Blind Guardian, Trouble, Suzi Quatro, Black Oak Arkansas, Gov't Mule m.m.fl. Og altså... Motörhead, der ligesom forrige år vil medbringe deres berømte Bomber-lysrig.

Kunstner
Genre

Menu