Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Danish Demolition Tour 2018: Helhorse

Updated
Danish Demolition Tour 2018: Helhorse

Helhorse bringer erfaring med på sig på scenen og ser frem til at vende tilbage til både Tyskland og Holland.

Kunstner
Dato
08-09-2018
Genre

Arbejdet med det kommende album er i fuld gang, og det drevne band garanterer "ægte rock", som pendant til Siameses "blip blop" – som de siger....

Hvad glæder I jer mest til på denne tour?


"Det bliver mega spændende for os at se responsen på denne tour. Helhorse har været flittige gæster i UK , og især i Tyskland - så vi håber der der dukker nogle fans op og så bliver det godt endelig at komme tilbage til Holland - det er alt for lang tid siden! 

Tourpakken kunne næsten ikke være mere alsidig, men er en smuk repræsentant for den styrke den danske scene har lige nu."

Hvad står der der ellers på tapetet for Helhorse i 2018/2019?0

"Vi gik i studiet den 20. august, og det føltes fantastisk! Vi har haft en sindsygt intens skriveperiode og sange er væltet ud af os. Vi glæder os meget til at få den her skive ud til verden!"

Hvem vil I helst spille før på Danish Demolition Tour?

"Alle andre end Defecto. Jeg kan ikke konkurrere  med Sonnes fantastiske løvemanke."

Hvem vil I helst spille efter på Danish Demolition Tour? 

"Jeg tænker helt klart Siamese! Så har publikum fået blip blop/trap/djent/fløde nok og er klar til noget ægte rock!"

Nævn et yndlingsnummer fra hver af de andre bands, som I synes folk skal tjekke ud?

"Siamese: 'Soul and Chemicals' – et genialt track! Defectos 'Sovereign', som har et fantastisk riff! Og Aphyxion med 'Dark Stains On Ivory', der har et genialt hook og en kæmpe vokal!"

Kan I huske hvornår I første gang hørte om de bands I skal spille med?

"Jeg så Aphyxion helt tilbage i 2010 og vidste at her var kæmpe talent. Sidste show jeg så, var When Copenhell Freezes Over i 2017 – hands down aftenens bedste show. Jeg kan faktisk ikke huske mit første show med Defecto. Jeg elsker Sonnes larger than life-attitude, ekvilibristiske spil og stadionagtige tilgang til det hele. Det er meget udansk og dejligt forfriskende.

Jeg har set Siamese et utal af gange, og Mirza og jeg har simpelthen drukket for mange bajere til, at jeg kan huske det første show. Men de ramte mig hårdt med deres sindssyge energi og helt abnormt gode hooklines."

Hvis der var en ting I kunne stjæle fra de andre bands, hvad skulle det så være?

"Siameses evne til at slippe afsted med det, man ikke burde kunne slippe afsted med – de ved hvad jeg mener! Aphyxions pyro! Hvorfor har vi ikke også det!? Og Defectos vindmaskiner og vanvittige soloer."

Hvilken ting i hvert band er I glade for, ikke er en del af jeres band?

"Jeg er virkelig glad for at jeg ikke behøver at lave covers af The Weeknd (Siamese) og glad for, at jeg, som Defecto, ikke behøver 16 kirkeklokker og 75 strygere hver eneste gang, jeg skal starte en sang. Dét og så kan jeg kun tælle til fire. Og vedr. Aphyxion er jeg virkelig glad for, at mit musikerliv ikke lever eller dør pga. en Macbook Pro."

____

Uf, nej, hold jer endelig fra The Weeknd! Og sangtitler som 'Party Monster'. Vi er fuldt tilfredse med whiskey-stemmen og den velkendte distortionpedal. Vi kan også kun tælle til fire!

De danske datoer for Danish Demolition Tour er d. 8/9 i Vega, d. 14/9 på Train og d. 21/9 på Sønderborghus.