Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

W:O:A Metal Battle 2015: Møl

Populær
Updated
W:O:A Metal Battle 2015: Møl

True Norwegian Black Metal er Møl ikke, men de er stadig årets mørkeste band. Læs her deres tanker om deltagelse i W:O:A Metal Battle 2015.

Kunstner
Forfatter

Hvorfor er jeres band blevet tilmeldt WOA Metal Battle?

Vi blev opfordret til det.

Hvad håber I at få ud af at være med?

Vi håber, at folk tager godt imod os og de andre deltagende bands. Vi oplever i det hele taget en opblomstring på den danske musikscene lige nu - ikke bare metal - som i vores optik har resulteret i flere spændende og nysgerrige artister, end vi længe har haft her til lands. En større fælles følelse af musikalsk åbenhed, som virkelig har sat skub i tingene.

Hvad synes I om at blive bedømt af fagfolk og ikke kun af publikum?

Det vil selvfølgelig blive en noget anderledes oplevelse i forhold til et almindeligt show, hvor vi som regel bare skynder os at pakke vores ting sammen og sætte kursen mod nærmeste svedhytte… Alt feedback er velkommen. Om det bliver akavet må tiden vise.

Hvor langt tror I bandet kan gå på Wacken hvis I bliver sendt derned?

Det har vi intet begreb om, men vi er klar til at slås.

Hvad mener I om, at nogle synes, at man sælger ud ved at deltage i en talentkonkurrence?

Musik kan for os aldrig blive en konkurrence. Vi har ikke tilmeldt os nogen konkurrence. Vi vil bare gerne spille live og sende vores musik ud i så mange øregange som muligt - og det er også sådan vi ser Metal Battle. Altså en mulighed for at promovere dit band til både nye lyttere, men også over for et udsnit af den kerne af mennesker, som hver dag begår et fantastisk stykke arbejde for at holde musikscenen herhjemme i live - ved enten selv at spille i bands, skrive om musikken eller sætte shows op.