Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Konkurrence: Metallica

Updated
Konkurrence: Metallica
Vind 2 billetter til Metallica pre-release party. Den 11. september afholder Universal Music et release-party for særligt indbudte for at fejre udgivelsen af Metallicas nye album "Death Magnetic".

Det vil ikke være muligt at købe billetter til dette arrangement, som er "by invitation only", men HeavyJam har skaffet 2 billetter til denne særlige event, hvor du får lov at høre hele "Death Magnetic" før alle andre.

Der vil være forskellige happenings i løbet af dette release-party, som vil gøre det til en uforglemmelig oplevelse. På grund af den store sikkerhed forbundet med det nye album, er stedet for arrangementets afholdelse stadig
"a secret location".

Vinderne vil få direkte besked via email.

For at deltage i konkurrencen skal du inden for max 100 ord fortælle, hvorfor netop du er Danmarks største Metallica-fan og bør vinde muligheden for at høre "Death Magnetic" før alle andre. Send dit svar til [mail]Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.[/mail] mrk. "Death Magnetic", så vi har det i mailboksen senest tirsdag den 9. september kl. 12.00.

HUSK at skrive dit fulde navn!

Held & lykke, Red.

Se videoen til "The Day That Never Comes" her: