Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Konkurrence: Stephen O'Malley

Populær
Updated
Konkurrence: Stephen O'Malley

Stephen O'Malley, kendt fra blandt andre Sunn O))) og Burning Witch, er en del af programmet får Århus Festuge. Vil du med til koncerten på Radar?

Spillested
Dato
04-09-2018
Genre
Forfatter

Nedstemte guitarer i et massivt lydbillede kommer til at fylde spillestedet Radar i Aarhus, når guitarist, sangskriver og producer Stephen O’Malley giver en solokoncert 4. september.

Stephen O’Malley, også kendt som SOMA, har i stor stil været med til at præge musikmiljøet inden for drone og doom metal siden 1990’erne, og han har været med til at starte adskillige bands. Mest kendte er nok Sunn O))) og Burning Witch.

Men det er ikke kun inden for musikken, at Stephen O’Malley har sat sit aftryk. I sit tværæstetiske virke har han været vidt omkring og blandt andet arbejdet sammen med koreografer, skulptører, filmskabere og journalister. Som med alle musikere inden for dronemusik, kan man trække tråde fra Stephen O’Malley tilbage til Tony Conrad, som var en af pionererne inden for genren, og det er netop i den sammenhæng, at han giver koncert i Aarhus Festuge.

Århus Festuge hylder i år Tony Conrad med en række meget forskellige arrangementer, der, ligesom Tony Conrad selv, spænder over en bred vifte af udtryksformer. Fra filmpremiere over samtalesalon til lydkunst fra rådhustårnets klokker – og nu også koncert.

Vi udlodder 1 x 2 billetter til Stephen O'Malley koncerten på Radar i Aarhus, hvis du kan svare rigtigt på dette simple spørgsmål:

Hvor gammel er Stephen O'Malley?

Send dit svar til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. senest fredag d. 31. august 2018 kl. 18.00, hvorefter vinderen vil blive udtrukket. Mailens emne skal være "Batushka".

HUSK, AT DU SKAL VÆRE OPRETTET SOM BRUGER PÅ TRÆKNINGSTIDSPUNKTET FOR AT DELTAGE!

OBS! Husk at skrive hvilken af de to koncerter du ønsker at vinde billetter til, samt dit fulde navn og telefonnummer i mailen, så vi kan få fat på dig, hvis du vinder.