Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Konkurrence: Stillborn

Populær
Updated
Konkurrence: Stillborn

Det legendariske doom metal-band Stillborns historie går helt tilbage til 1984. I 1994 gik bandet i opløsning, men nu er de sammen igen til en uforglemmelig aften i Pumpehuset. Vi udlodder to billetter.

Kunstner
Spillested
Dato
02-12-2017
Genre
Koncertarrangør
Forfatter

Det hele begyndte i Göteborg, da Kari Hokkanen (vokal og bas) og Petter Bryneson (trommer) mødte Ingemar Henning (guitar) i 1984. De tre svenske gutter spillede en enkelt koncert under navnet The Cranium, hvorefter de indså, at de havde brug for en yderligere guitarist. Den guitarist blev Erik Sanqvist, som de mødte til en koncert med Einstürzende Neubauten.

Det nu fire mand høje band spillede en del koncerter de efterfølgende år og udgav et nu sjældent kassettebånd med titlen 'Tounge The Tong'. Lyden var hård og satanisk, og bandet trak på inspirationskilder til deres svenske doom metal fra så forskellige steder som Ennio Morricone, Lee Hazlewood, John Wayne og Black Sabbath.

Vi har to billetter, som vi udlodder til den person, der kan svare rigtigt på følgende spørgsmål:

Hvilket dansk band står for supporten til koncerten nu på lørdag?

Send dit svar til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. senest fredag d. 1. december 2017 kl. 12.00, hvorefter vinderen vil blive udtrukket. Mailens emne skal være "Stillborn".

HUSK, AT DU SKAL VÆRE OPRETTET SOM BRUGER PÅ TRÆKNINGSTIDSPUNKTET FOR AT DELTAGE!

OBS! Husk at skrive dit fulde navn samt telefonnummer i mailen, så vi kan få fat på dig, hvis du vinder.