Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Konkurrence: Vind billetter til Winter Metal Magic 2022

Updated
WMMF 2022

Til oktober løber det første Winter Metal Magic-arrangement af stablen i Fredericia – og vi giver et par af jer chancen for at vinde to billetter hver!

Kunstner
Titel
+ Arcturus + Sodom + Craft m.fl.
Dato
21-10-2022
Koncertarrangør
Forfatter

Oprindeligt skulle Metal Magics første vinter-udgave have fundet sted i februar, men som bekendt var der stadig lidt flagermus-snue at spore i krogene – og derfor blev det hele udskudt. Nu kan vi dog begynde at tælle ned til oktober, når Eksercerhuset endelig åbner dørene for Winter Metal Magic Festival 2022.

Datoerne er 21/10 – 22/10, og på toppen af plakaten finder vi bl.a. klassisk død fra Benediction, teutonsk thrash fra Sodom, et 30-års jubilæums-show med Gorgoroth og space/black/prog-originalerne fra Arcturus. Graver man lidt dybere, finder man også stærke navne, der sjældent gæster disse kanter, såsom Dødheimsgard og Craft, mens patrioterne også kan få sine behov dækket med bl.a. The Rite, Spektr, et one-off med Impalers og en sjælden chance for at se Witch Cross spille med Alex Nyborg Madsen tilbage på vokalen.

Har de stigende energipriser afholdt dig fra at få købt billetten endnu, så sponsorerer festivalen 2 x 2 billetter til anledningen – så dette er din chance for at score et par fribilletter til dig og din heavy-makker!

Det eneste du skal gøre for at vinde to billetter til festivalen, er at svare på følgende spørgsmål:
Hvor mange af kunstnerne på Winter Metal Magic 2022 kommer fra Norge?

Send dit svar til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. senest søndag d. 25/9 kl. 20, hvorefter vinderen vil blive udtrukket. Mailens emne skal være ”Winter Metal Magic”.

HUSK, AT DU SKAL VÆRE OPRETTET SOM BRUGER PÅ TRÆKNINGSTIDSPUNKTET FOR AT DELTAGE!

OBS! Husk også at skrive dit fulde navn samt telefonnummer i mailen, så vi kan få fat på dig, hvis du vinder.