Lynkonkurrence: Bleeding Through på Beta!

Bleeding Through er midt i deres sidste turné, inden de går hver til sit - vi udloddder 2 x 2 billetter til deres triple-koncert med This or the Apocalypse og Hand of Mercy, der finder sted på Beta i morgen onsdag!

Spillested
Dato
10-04-2013

Californiske Bleeding Through var med i den tidlige bølge af metalcore-bands fra omkring årtusindeskiftet. I stil med kollegaer som eksempelvis Unearth og Darkest Hour blander de metal og hardcore tilsat melodiske omkvæd. Men nu er det tilsyneladende slut for Bleeding Through. I hvert fald har de bebudet, at 2013's Europa-turné bliver deres sidste, inden bandet opløses.

Deres sidste koncert på dansk grund finder sted på Beta ved Amager Bio i morgen onsdag, og i samarbejde med Beta giver vi dig i denne lynkonkurrence muligheden for at vinde billet til dig og din ledsager til koncerten. Alt hvad du skal gøre er at svare på følgende spørgsmål:

Hvad hedder Bleeding Throughs seneste studiealbum?

Svaret skal sendes til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. senest onsdag den 10. april kl. 12.00, hvorefter vinderne vil blive udtrukket. Mailens emne skal være "Bleeding Through".

HUSK, AT DU SKAL VÆRE OPRETTET SOM BRUGER FOR AT DELTAGE!

OBS! Husk at skrive dit fulde navn samt telefonnummer i mailen, så vi kan få fat på dig, hvis du vinder.