Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Top 5 – NYT NYT NYT!

Updated
683-6839781_new-stamp-psd-hd-png-download

2022 byder velkommen og alt er stadig nyt! Vi kigger på nytårsaften, som den forløb på Devilution for at holde fast i følelsen, før alt igen bliver gråt og gammelt

Kunstner
Titel
Pain of Salvation + Katatonia + Kovenant + Acid Bath
Forfatter

2021 kom og gik, og jo mindre vi behøver at snakke om det jo bedre. På Devilution blev vi kollektivt enige om, at lægge fortiden bag os og blæse fremad. Det sparker vi i gang nu, i dette ellers tilbageskuende nummer, med en Top 5, der fokuserer på fremtiden, ved at genfortælle Devilutions nytårsfejring gennem fem sange.

5. Pain of Salvation – New Year’s Eve


Vi skød det gamle år af, og lagde det bag os i en symbolsk krig, mod alt det, der har plaget og tynget os. I forblæste skyer af krudtrøg og tiltagende tåger af boblende drikke, fejrer vi det gamles død og det nyes fødsel.

4. Katatonia - New Night


Selvom man kunne have været fristet til at bruge Katatonias ‘The Longest Year’ her, er vi færdige med selvmedlidenhed. Klokken slog tolv, og vi tog fat på en ny nat og et nyt år.

3. Kovenant – New World Order


I nattens mulm og mørke lægges de bedste planer. Efter midnat blev den nye verdensorden planlagt. Detaljerne er måske lidt tågede, og et enkelt trin består måske stadig kun af spørgsmålstegn, men det bliver storslået. Tror vi.

4. Acid Bath – New Death Sensation


Okay, okay. Måske var vi ikke helt færdige med selvmedlidenhed. Første januar føles altid som at dø lidt igen. Men som Fugl Fønix må vi brænde op, før vi kan rejse os fra asken. Eller måske nærmere formulde i rædsomhed.

1. Iron Maiden – Brave New World


Efter at være kommet til hægterne, er vi til gengæld klar! Det er en hel ny verden udenfor, og nogle gange skinner solen! Til tonerne af Iron Maidens sidste, rigtig relevante sang sparker vi døren op og er klar.