Top 5 - Mangel på overblik i kampens hede

Populær
Top 5 - Mangel på overblik i kampens hede

Fotografen må sande, at han har samlet en uduelig flok dovne lykkeriddere, narkomaner og alkoholikere, der – når det virkelig gælder – overhovedet ikke kan kende forskel på op og ned. Her opsummeres deres største fejltagelser under Copenhell 2016.

Kunstner
Dato
25-06-2016
Genre
Koncertarrangør
Fotograf
Jacob Dinesen
Forfatter

1. Black Sabbath - karakter: 5
"Dette var ikke en god koncert. Hvis man har oplevet en god Black Sabbath-koncert, ville man vide, at dette var et middelgodt nostalgitrip. Sidste gang i Forum var godt. Sweden Rock året efter var lige så godt. Dette var godt for festivalen, men ikke for publikum".

2. King Diamond - karakter: 5
"Sammenlignet med den overlegne koncert King Diamond gav på Sweden Rock for et par uger siden, var dette ganske jævnt og dermed ikke ulig koncerten i 2013. Dertil kommer, at hvor gerne man end ville have, at alle på jorden var true nok til en King Diamond-koncert, så er dette bare ikke tilfældet. Næste gang kongen kommer forbi Refshaleøen, håber jeg på en mere eksklusiv koncert på Hades. Eventuelt med gamle venner på scenen".

3. Havok - karakter: 2
"Ubetinget festivalens bedste koncert. Vores eneste skribent, der ikke brød sig om koncerten, er beklageligvis ham, der før festivalen meldte sig til opgaven. På vegne af Devilution: UNDSKYLD".

4. Social Media
"Det begyndte godt, men lige pludselig var alle formentlig så påvirkede, at ingen evnede at bruge en smartphone til noget som helst andet end spejl".

5. Skuffelser
"Vi havde over en bred kam haft alt for høje forventninger til alt for mange koncerter. Det gav derfor flere skuffelser end nødvendigt var".