Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Top 5 - Mest 'mædl' mennesker i verden

Populær
Updated
Top 5 - Mest 'mædl' mennesker i verden

Jacob Dinesen havde i den forgangne uge fornøjelsen af at overvære en Destruction-koncert i en amerikansk soveby. Synet af supertyskeren Schmier fik ham til at tænke: Hvem er mest mædl i verden her?

Kunstner
Fotograf
Jacob Dinesen
Forfatter

1. Helten fra Hässleholm - Sverige

"... eller Roger Tullgren, som han egentlig hedder, lever drømmen i det skånske. Han er så metal, at han ikke kan bruges til andet end at være metal, og har derfor opnået en anden form for overførselsindkomst på den baggrund. Moderstaten ser ham som syg. Vi andre ved bedre, og kan kun lade os inspirere af hans pionerarbejde."

2. Marcel Schmier - Destruction

"Den gode Schmier har igen og igen prædiket om heavy metal-livsstilen, som var det en filosofi. Han tolererer eksempelvis ikke, at man hører metal og ikke glæder sig i læder og nitter døgnet rundt, året rundt, altid! Manden her vil hellere dø end klippes korthåret."

3. Katon W. Pena - Hirax

"Trve Kvlt BLACK metal! Han stil er forbilledlig, og han har af egen drift liket Devilutions Facebookside for flere år siden...hvad mere kan man ønske sig af et multikulturelt metallisk idol?"

4. Brødrene Nifelheim -Nifelheim

"Fordi de som skaldede langhårede er lykkedes med at blive alment kendt som Bröderna Hårdrock hinsidan."

5. Matt Pike - High on Fire

"Første gang, vi interviewede Matt Pike, var da hans ankomst blevet forsinket af, at han den foregående nat var blevet anholdt i Hamborg for at bryde ind i en bil, med det formål at hvile sig lidt - det er gennemført bumsestil, og den må vi hylde. Riffmageri af en sådan kaliber, at han har givet navn til dette webmagasin, må vi dog også kippe med flaget for."