Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Top 5 - Modetendenser blandt publikum på Metal Magic VII

Populær
Updated
Top 5 - Modetendenser blandt publikum på Metal Magic VII

Som påvist i seneste nummer var Metal Magic-publikummet trendsættende ved udstrakt brug af herregamacher på sidste års Metal Magic. Og som alle sande trendsættere ved, forlader man tendensen, lang tid før den går mainstream. Resultat: Færre herregamacher på Metal Magic VII. Men hvilke trends dominerede da? Devilutions selvbestaltede modeblogger giver svaret.

Koncertarrangør
Forfatter

1. Lugtesnus i rå mængder
"Denne tendens har været udbredt længe, ganske som vesten med påsyede stofmærker (men den har på den anden side aldrig været af mode). Men i år nåede lugtesnusforbruget nye højder, og selv Devilutions udsendte vovede sig i kast med dette svenskinspirerede (er svenskerne ikke også altid længere fremme med moden end vi sølle danskere?) produkt, der består af fin, aromatiseret og pulveriseret tobak, som snuses op i næsen. Man føler derved - måske især som nyslået prisseur (= en, der tager en pris snus) - en voldsom trang til at nyse samt forøget friskhed, især hvis man vælger mentholversionen frem for den version, der (direkte citat) "lugter og føles som [Deadbangers-Oles] afdøde fars aske". Efterfulgt morgenen efter af sorte bussemænd, der nødvendiggør grusudgravning af næse."

2. At skrive på knoerne
"Modetendenser spredes hurtigt i et lille miljø, som teltpladsen udgør. Lørdag formiddag og frem til og med lørdag sen eftermiddag var tendensen den, at man skulle have skrevet på sine knoer med sprittusch - ligesom de klassiske "LOVE/HATE-knoer" eller Ozzys tatovering med eget navn på knoerne, så han ikke pludselig glemmer, hvem han er. Devilutions udsendte deltog ikke i tendensen, men observerede mange opfindsomme bidrag. Den personlige favorit var "SMØR/SOVS"."

3. Falske overskæg
"Lørdag sen eftermiddag til lørdag aften var tendensen falske overskæg, som kom i mange varianter i og i umiddelbar nærhed af togvognen. Falske overskæg til damer, falske overskæg til herrer, falske overskæg til falske overskæg samt falske overskæg til rigtige overskæg. Alt og alle bar falsk overskæg til stor moro. Her er metalfolket måske ikke på forkant, men metallen dyrker jo sine klassikere. Som helårsoverskægsbærer grinede Devilutions selvbestaltede modeblogger selvtilfreds af overskægsmisundelsen."

4. At putte hvid polotrøje i størrelse over medium fra det lokale værtshus Havfruen på intetanende folk og tage billeder
"Som skrevet står. Kulminerede tidligt fredag aften under Portrait-koncerten. Vendte ikke tilbage, men var en stor succes. En af festivalens mere avantgardistiske og dristige modetendenser. Generelt tegn på, at mere løstsiddende tøj er på vej tilbage, også uden for hip hop-segmentet?"

5. Trendforudsigelser/modefremtidsforskning
"Okay. Ret beset var det mest Devilutions selvbestaltede modeblogger, der gav sig i kast med denne modetendens, men man skal jo starte et sted. Forudsigelser om næste års Metal Magic: 1) Frynsejakkens tilbagekomst. Det kan umuligt slå fejl. 2) All over print-trøjen vender ligeledes stærkt tilbage. De hørte det for første gang her."