Top 5 - Punkshows til efteråret

pup

Der bliver rig mulighed for at få luftet nitterne til efteråret. Her er vores bedste punk-fund i en indtil videre lovende koncertkalender.

1. Descendents på KB, Malmö, 9. august
Descendents er lige så gamle som din far, og de ligner fædre. Men de kan stadig skrive bedre punksange end de fleste andre fædre. Danske Forever Unclean varmer desuden op når cali-punkerne gæster KB i Malmö.

">

2. Turnstile i Pumpehuset, 11. august
Det bliver den vildeste søndag, du har haft længe, hvis du tager afsted til Turnstiles koncert i Pumpehuset. Amerikansk hardcore straight out of Maryland, USA.3. Vråvarna i Amager Bio, 13. september
Det bliver uden tvivl dumt og enormt underholdende, når svenske Vråvarna spiller klassikerne 'Runka med Kondom' og 'Töm Din Pung i Min Vröv' i Amager Bio til efteråret.

">

4. PUP på Loppen, 9. november
Hvis du stadig ikke har hørt canadiske PUP (billedet), så har jeg virkelig ondt af dig. Forsangeren fik at vide, at han ikke ville kunne fortsætte med at synge, men hvis du kommer forbi i november, kan du jo selv se, om han fulgte det råd.

">

5. Spanish Love Songs på Underwerket, 18. november

Hvis du kan lide The Gaslight Anthem, Menzingers eller The Wonder Years, så kom en tur ned i Københavns skønneste kælder til november, hvor Spanish Love Songs spiller.