Top 5 - uforanderlighed over Roskilde Festival 2014

Top 5 - uforanderlighed over Roskilde Festival 2014

Intet nyt er godt nyt, så i den ånd bringer vi her en Roskilde Top 5 om uforanderlighed, som blev bragt sidste år. Ikke meget er ændret.

Dato
29-06-2014
Forfatter

1. Musikprogrammet

"Rolling Stones er ældre end jorden, Carcass er fra 80erne; og så lige en 90er-vårhare i Electric Wizard, der dog lyder som noget, der er mindst 20 år ældre. Programmet kunne være mejslet i sten med disse ord: "Roskilde gjorde disse kumbler over sin far "rockbandet", der døde i leding i den digitale revolution.""

 
2. Drikkevarerne

"Øl er uforanderligt og evigt, og snaps kan også erhverves, hvis det første ikke rigtig virker længere. I sandhed "Aqua Vitae"."
 

3. Maden

"Nok er der meget ækelt indsmurt i kokosmælk, men i år kunne man holde gammelsulten fra døren med stegt flæsk og håndmadder. Respekt!"

 
4. Gamle venner

"Rimelige mennesker (og efterhånden rimeligt gamle mennesker) som man ser alt for sjældent, kunne man igen i år møde på Roskilde, og dét går nok aldrig af mode."


5. Stemningen

"En lige så gammel tradition som selve festivalen er brok over programmet, selv om man så kommer alligevel. Det må være den gode, gamle, godmodige og i øvrigt tislugtende stemning, som festivalen er så kendt for, der trods alt trækker."