Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Bistert, koldt og mørkt

Populær
Updated
Bistert, koldt og mørkt

Gorgoroth leverede den sorte metalvare i Århus, søndag aften.

Kunstner
Titel
Gorgoroth
Dato
02-12-2007
Trackliste
Gorgoroth sætliste i Studenterhuset 2.12:

Procreating Satan
Forces Of Satan Storms
The Rite Of Infernal Invocation
Preftenes Aapenbaring
Carving A Giant
Destroyer
Incipit Satan
Sign Of An Open Eye
Wound Upon Wound
Possessed (By Satan)
Unchain My Heart
Prosperity And Beauty
Revelation Of Doom
Fotograf
Kent Kirkegaard Jensen
Karakter
4

En lettere amputeret version af Gorgoroth mødte op i Århus til deres sidste show på turneen. Infernus, det sidste tilbageværende, oprindelige medlem af bandet ligger i åben krig med Gaahl (bill.) og King Ov Hell om retten til at bruge navnet. De to sidstnævnte har dog valgt at fortsætte og gennemføre turneen, og mødte frem i Århus med tre lejesvende til at fuldføre bandet til koncerten, deriblandt Nick Barker, tidligere trommeslager i Dimmu Borgir og Cradle Of Filth.

Aftenen startede med en lille håndfuld sange fra Horned Almighty, efterfulgt af en lille halv times svensk metal fra Tyrants. Begge bands fik ikke megen tid, men danske Horned Almighty var alligevel bedst. Intimitet og dystre miner Gorgoroth kom som sædvanlig iført fuld krigsmaling, nitter og dystre miner. Der blev igangsat med to af deres bedste fra "Twilight Of The Idols" pladen og så var resten af de 50 minutter ellers bare en solid gennemgang af deres bedste bagkatalog. "Incipit Satan" og "Possessed…" er altid lækre, og de gik da også lige i hjerterne på den fremmødte horde.

På Studenterhuset i Århus er scenen kun 20 cm. høj og bandet står maksimalt en ½ meter fra publikum, så det var en intim affære. Bistert, koldt og mørkt. Som black metal skal være.