Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Sweden Rock 2007: Lørdag

Populær
Updated
Motörhead, Rock Stage Og så over til noget HELT andet. ”We are Motörhead. We are rock’n’roll,” sagde Lemmy og sparkede mit livs første Motörhead-koncert i gang. Og det blev godt nok en blandet fornøjelse… For de spille for lavt! Ja! Motörhead! Jeg var rystet, men fik da et af plusserne ved dét med: Jeg kunne høre, hvad Lemmy spillede på bassen, og det var faktisk ganske udmærket. Med sig havde han Phil Campbell, der spillede som en drøm på guitaren, og Mickey Dee, der virkelig baskede effektivt og kompetent derudad.

Og da så den originale guitarist, "Fast" Eddie Clarke, kom på scenen til ekstranumrene ”Bomber”, ”Ace of Spades” og ”Overkill”, så blev det altså alligevel noget nær et brag af en koncert. De havde jo også lyd-riggen, der ligner en bombemaskine, med…

Og ja, det kan godt være, at Motörhead er rock’n’roll, men de er også humor. Nogle af titlerne er sgu for sjove, og især bluesen ”Whorehouse Blues” blev leveret med et glimt i øjet. Men ellers var Lemmy nu ganske bister… Jeg må nok hellere lige gribe dem, næste gang de kommer til Danmark.

Kunstner
Forfatter
Karakter
3