Sweden Rock 2007: Torsdag

Sweden Rock 2007: Torsdag
Heaven & Hell, Festival Stage Den største fest kom dog umiddelbart efter. For her skulle vi møde Black Sabbath going undercover as Heaven & Hell (titlen på deres første album efter Ozzy). Dio, Iommi, Butler og Appice; den kvartet der skabte ”Mob Rules”, ”Dehumanizer” og de tre fremragende numre på ”Black Sabbath – The Dio Years”. Og jeg spørger bare: Kan noget være større og smukkere end "størst og smukkest"? Ja! Heaven & Hell ved midnat en torsdag i juni på Sweden Rock.

Hvor Black Sabbath med Ozzy er en festlig tur ned ad nostalgiens kringlende og dystre veje, så er Black Sabbath med Dio så meget mere: En visuel oplevelse, en imponerende musikalsk oplevelse. Og et genhør med numre, man aldrig troede man skulle høre live mere med dén besætning. Det var SÅ stort og SÅ smukt, en fantastisk følelse. Det BEDSTE!

Karakter: 13

- Schmidt

Er langt henad vejen enig med Schmidt, men savnede dog en del numre i showet, som i øvrigt var en kanonvisuel oplevelse. Hvis jeg ikke husker helt forkert, så var der ingen "Lady Evil", "Lonely Is The Word" og "The Devil Cried" (det klart bedste af de tre nye numre)!? Men Dio's vokal var jo af en helt anden verden og Iommi brillierede også med bravour. Så superfedt som Black Sabbath overhovedet kan blive det uden Ozzy!

Karakter: 11

- Jam

Forfatter
Karakter
666