Vitale Vincent

Vitale Vincent
Den nørdede nordjyske dødsduo tog til Hamburg for at begejstres over frontmand Dave Vincents genindtræden i Morbid Angel. Heavyjam.dk's uden tvivl to barskeste udsendinge fra det mørke Nord valfartede 2. påskedag til Hamburg for at se Morbid Angel med legendariske David Vincent i front. Efter en veloverstået tur ned gennem motorvejen, med indlagt pit-stop ved Otto Duborg naturligvis, ankom vi til Markthalle et par timer før koncertstart og tog os en strøgtur. Der stod sørme en gut og uddelte gratis ½ l. dåseøl af mærket Becks, hvorfor vores sympati overfor tyskere steg dramatisk.

Hårdt arbejdende århusianere

Ved koncertstart var det kun danske Hatesphere, der opvarmede. Necrophagist havde meldt afbud, hvorfor århusianerne måtte pumpe publikum op helt alene. En opgave der skulle vise sig at kræve noget mandsmod. Hatesphere startede brutalt ud foran et noget lunkent publikum, men forsanger Jacob Bredahl var stædig, og hans evige jagt på at få liv i publikum gav til sidst pote. Under højdepunkter som ”Lowlife Vendetta” og ”You’re The Enemy” fik Hatesphere faktisk slået hul på bylden, og publikum endte til sidst med headbanging og stor applaus til danskerne.

Der skulle arbejdes hårdt for at få liv i kludene. Hatesphere tog den sure tjans og vandt publikums hjerter. Flot indsats. Den bedste koncert som undertegnede har set med dem hidtil!

Kunstner
Dato
05-03-2028
Genre
Trackliste
Hatesphere setliste:

The Beginning And The End
Deathtrip
Murderous Intent
Bloodsoil
Vermin
Downward To Nothing
Lowlife Vendetta
Only The Strongest
You’re The Enemy
500 Dead People
Disbeliever
Hate
Karakter
3