WOA '17: Buldrende lyd til Batushka

WOA '17: Buldrende lyd til Batushka

Mens Batushka leverede en formidabel koncert på Copenhell, var lyden i teltet på Wacken Open Air ikke polakkerne nær så nådige. Det blev en middelmådig affære.

Kunstner
Dato
03-08-2017
Trackliste
1. Yekteniya I: Ochishcheniye
2. Yekteniya II: Blagosloveniye
3. Yekteniya III: Premudrost'
4. Yekteniya IV: Milost'
5. Yekteniya V: Svyatyy Vkhod
6. Yekteniya VI: Upovane
7. Yekteniya VII: Istina
8. Yekteniya VIII: Spaseniye
Koncertarrangør
Fotograf
Jacob Dinesen (arkiv)
Karakter
3

 

Polske Batushka blæste os bagover på Copenhell, hvor de gav en rigtig god koncert. Forventningerne var derfor sat en smule i vejret, da vi skulle se dem igen på Wacken Open Air i det store telt med de to indendørsscener på festivalen i det nordtyske. Det var egentlig også en ganske udmærket kulisse til deres teatralske opsætning med kutter, stearinlys og påklædning, som var det svenske Ghost, der havde indtaget scenen. Tidspunktet var 21.30 torsdag aften, hvor solen så småt var begyndt at gå ned. Stemningen kunne således næppe været meget bedre. Det gik bare ikke helt, som den polske fader ville det.

For lyden buldrede en del i teltet, og det tog lige toppen af det hyggelige i at se polsk black metal med doom-tendenser. Koncerten var også meget lig den på Refshaleøen både visuelt og sangmæssigt. For de spillede naturligvis deres eneste plade, ’Litourgiya’, fra start til slut. Det vil sige kun næsten til slut. På grund af mangel på tid blev det sidste nummer kun lige igangsat hurtigt, og så måtte de takke af. Her nåede de til målstregen på Copenhell.

Batushka gav en udmærket koncert på Wacken Open Air 2017 på W:E:T Stage. De satte instrumentalt ikke en fod forkert, men lyden gjorde det vanskeligt at nyde uden forbehold.