Canadisk humor kickstarter

Populær
Canadisk humor kickstarter

Anvils ufrivilligt komiske show med lige dele ligegyldig musik og dildoshow kan man ikke andet end trække på smilebåndene over.

Kunstner
Dato
18-06-2011
Distributør
Koncertarrangør
Fotograf
Jacob Dinesen
Karakter
3

Det er aldrig nemt at skulle åbne en metalfestivals andendag. Folk er trætte efter en solid affyring dagen forinden, men Anvil formåede i den grad at live op under kludene. Det musikalske vil jeg ikke trætte jer alt for meget med, for det var sgu ikke alverden. De spillede så godt de kunne, og så synes jeg ikke vi skal træde mere i den suppedas.

Trommeslageren Robb Reiners solo var ufrivilligt komisk. For selvfølgelig er en trommesolo sjov nok, men når soloen ikke viser nogle imponerende evner, så bliver det bare en pause til "Lips", mens vi andre må høre på en ret ligegyldig solo.

Noget sjovere var det, da Lips står og synger gennem guitaren og efterfølgende spiller resten af sangen med en gulddildo som plekter. Sceneshowet var derfor både godt og skidt, men Lips' og resten af bandets energi og lyst til at spille kan man ikke tage fra dem.

Anvil nyder stor sympati pga. dokumentaren, og alle kender deres historie. Og da Lips fortæller en anekdote om hvordan han spiste morgenmad med Ronnie James Dio, og efterfølgende dedikerer en sang til den salige Dio, er der ikke et øje tørt. Rørende.

Med sange som 'Juggernaut of Justice' fra deres seneste plade blandet med klassikere som 'Metal on Metal' og 'School Love', samt en solid leveret 'Thumb Hang' får Anvil dog sneget sig op på tre stjerner. De fik leveret noget underholdning og livet op i folk. Fint nok.