Potente polske prygl

Potente polske prygl

Omsider fik jyderne lov til at opleve Decapitated. Polakkerne kvitterede med et solidt slag i mellemgulvet til gæsterne på Royal Metal Fest.

Kunstner
Spillested
Dato
30-03-2012
Koncertarrangør
Fotograf
Kent Kirkegaard Jensen
Karakter
4

Sidste år i november måtte Decapitated aflyse deres show på Aalborg Metal Festival. Det rodede arrangørerne bag Royal Metal Fest og polakkerne selv nu bod på fredag aften. Publikum brølede meget højt, da lyset blev dæmpet og bandet gik på scenen. Her var der et hovednavn, som var ventet med længsel.

Bandet kvitterede med lige dele begejstring fra scenekanten. Den energiske forsanger Rafal Piotrowski pacede nådesløst fra side til side og opildnede publikum. Alt i mens stod Vogg og co. for det musikalske bagtæppe. Ligesom så mange andre gode guitarister i løbet af dagen leverede Vogg en usvigeligt sikker præstation på Voxhall. Med sin Dean-guitar, der selvfølgelig med det samme får én til at tænke på Dimebag, spillede Vogg den grumme dødsmetal hele vejen igennem. Trommerne var også yderst massive, så Decapitated fyldte i den grad salen med lige dele lydmur og engagement.

Det var helt tydeligt, at publikum havde ventet på det her, så stemningen var i top. Det her var brutal, polsk dødsmetal og det blev serveret råt for usødet. Eneste lille hage ved det hele var, at salen ikke var fyldt til bristepunktet. Havde der været 200 flere, så var der blevet slået revner i Voxhalls vægge pga. den højspændte stemning. Det var godt. Ikke supergodt.