RMF 2010: Det polske martyrium

RMF 2010: Det polske martyrium

Selv en af verdens giftigste trommeslagere kunne ikke redde Decapitated.

Kunstner
Spillested
Dato
17-04-2010
Koncertarrangør
Fotograf
Jacob Dinesen
Karakter
3

Decapitated har været deres del af tragedier igennem med tab af bandmedlemmer til såvel død som varige men efter en forfærdelig trafikulykke tilbage i 2007. De tilbageværende har dog valgt at fortsætte, og Royal Metal Fest kunne så her i 2010 præsentere Decapitated som en af hovednavnene. Desværre var gensynet ikke så godt som man kunne have håbet på.

Bandet gik på scenen med utrolig energi og et trommespil så hektisk, at man var bange for at få åndenød. En så hurtig og brutal eksekvering af dødsmetal skal man lede længe efter. Og det er det, der har givet Decapitated deres ry og renommé. Det blev bare ikke rigtig nærværende for undertegnede, og da publikum på dette tidspunkt var begyndt at fordufte til enten bløde dyner, værtshuse eller noget helt tredje, var det op af bakke.

Der kom aldrig nogen rigtig god stemning, så Decapitated blæste deres musik ud til en forsamling, hvoraf de få dedikerede utvivlsomt fik hvad de kom efter, men for band og resten af festivalens gæster fes oplevelsen lidt ud.