Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Rutineret indsats fra polakkerne

Populær
Updated
Rutineret indsats fra polakkerne
Rutineret indsats fra polakkerne
Rutineret indsats fra polakkerne
Rutineret indsats fra polakkerne
Rutineret indsats fra polakkerne

Da Vader trådte på scenen i Aalborg blev de hyldet, og kvitterede med en solid koncert.

Kunstner
Dato
04-11-2011
Trackliste
Return to the Morbid Reich
Sothis
Devilizer
Never Say My Name
Come and See My Sacrifice
Black Velvet And Skulls Of Steel
Wings
Carnal
I Am Who Feasts Upon Your Soul
The Wrath
Decapitated Saints
Kingdom
Silent Empire
Cold Demons
Helleluyah (God Is Dead)
Koncertarrangør
Fotograf
Jacob Dinesen
Karakter
3

Det er svært at sige noget rigtig grimt om en koncert med Vader, omvendt er der heller ikke mange momenter, der sådan for alvor stikker ud. Det er en flok bundrutinerede herrer, der holder fanen højt for dødsmetal og turnerer næsten hele året, hvert år!

Det er derfor på både godt og ondt når man ser Vader. De er så dybt professionelle, at intet går galt. De har, ligesom deres kendte landsmænd i Behemoth og Decapitated, et renommeret navn i såvel ind- og udland, så det var ikke nogen overraskelse, at tilskuerne fredag aften bød dem varmt velkomne. Der var masser af Vader-trøjer blandt publikum, og da de så satte i bl.a. 'Devilizer' og 'Never Say My Name', så blev der for alvor omrokeret blandt hårlokker og svedperler i salen.

Men desværre går der også lidt monotoni i det med Vader i ny og næ, og det blev sådan lidt på rutinen, følte jeg. Det gik dog ikke værre end at selv jeg måtte overgive mig, da de imod slutningen af koncerten satte i 'Helleluyah (God Is Dead)', hvilket naturligvis var en yderst velkommen måde at runde af på. Det blev sådan lidt en koncert på det jævne, omend Vaders jævne indsats bestemt er værd at bruge en god time på! Og Aalborg var glade for, at de trods alt var nået frem og ikke led samme skæbne som landsmændene fra Decapitated, der måtte se sig forhindret i at fremføre et show på festivalen pga. et flystyrt i Warszawa lufthavn, hvor bandet var med.