RF '10: De gjorde det igen

RF '10: De gjorde det igen

Sick of It All kom stærkt igen efter en lidt sløv start.

Dato
01-07-2010
Distributør
Fotograf
Jacob Dinesen
Forfatter
Karakter
4

Pladeaktuelle Sick of It All fik endelig, efter halvandet årti, mulighed for at spille Roskilde Festival igen, og hvor det dengang var et noget nyere og mere hot navn, var det til gengæld et par rutinerede herrer der trådte op på Arena-scenen.

Hardcore er skabt til de små klubber hvor det kan være svært at afgøre hvor bandet slutter og publikum begynder, derfor var den fysiske afstand for stor pga. Roskildes sikkerhedscirkus. Muligvis var det også derfor, at koncerten til at begynde med var lidt sløv, som man kunne høre på nyklassikeren 'Death or Jail', der burde have væltet teltet, men ikke gjorde det.

Men men, svaret var som altid frontmand Lou Koller scenenærvær. Han ligner i sin polo-shirt l tatoveret bankmand, og det er netop noget af pointen, at man kan forestille sig ham som sin kontorslof der springer og og råber "Nok!" Den sløve start til trods, formåede han at få kontakt til publikum som blev varmere og varmere og kvitterede med behørigt medråb på numre som 'Scratch the Surface' og 'Uprising Nation', og således endte det hele godt alligevel.