Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Svedig og veloplagt opvarmning

Populær
Updated
Svedig og veloplagt opvarmning
Svedig og veloplagt opvarmning
Svedig og veloplagt opvarmning
Svedig og veloplagt opvarmning
Svedig og veloplagt opvarmning

Dez Fafara og resten af Devildriver leverede den perfekte opvarmning på Voxhall.

Kunstner
Spillested
Dato
20-11-2009
Genre
Trackliste
End Of The Line
Not All Who Wander Are Lost
Nothing's Wrong
Pray for Villains
Clouds Over California
Fate Stepped In
I Could Care Less
Hold Back The Day
I've Been Sober
Before The Hangman's Noose
These Fighting Words
Meet The Wretched
I Dreamed I Died
Fotograf
Kent Kirkegaard Jensen
Karakter
5

Det er ikke hver dag opvarmningsbandet har flere publikummer foran scenen end hovednavnet. Det var ikke desto mindre fornemmelsen man stod tilbage med, da Devildriver havde afsluttet deres timelange afstrafning af de fremmødte.

Dez Fafara, vejrbidt efter mange år i branchen, holder stadig et højt tempo og ditto hans bandmedlemmer i Devildriver. Fra start til slut var der smæk på, og de mange tilskuere skrålede lystigt med på næsten samtlige sange. Forsangeren bød alle nye med i hans Devildriver familie, og fik samtidig givet en salut til de trofaste, for hvem dette ikke var første gang de så bandet på en scene.

Med den velkendte 'fuck you'-attitude var den mellemste finger rejst mere end én gang, og den punkede tilgang var præcis hvad bandets fans ville have. Der var afskyelig varmt i Voxhall, netop fordi salen var fyldt til bristepunktet, og stemningen blev derfor rigtig god. Som man kan se af setlisten, så hev Devildriver os igennem deres bagkatalog fra debutpladen til seneste skud på stammen, så der blev kælet for hele karrieren.

Devildriver skal have ros for at have leveret en pletfri indsats, og efterlod sig en hel sal af udmattede metalfrænde, der måtte ud i Århus' efterårsvejr og blive kølet ned inden aftenens hovednavn, Behemoth, skulle slutte denne aften på Voxhall af.

Læs anmeldelse af hovednavnet Behemoth HER!