Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

WOA '11: Højtflyvende engle

Populær
Updated
WOA '11: Højtflyvende engle
WOA '11: Højtflyvende engle
WOA '11: Højtflyvende engle
WOA '11: Højtflyvende engle
WOA '11: Højtflyvende engle

Morbid Angel fløj højt over Wacken, da de hamrede en fejlfri koncert af i eftermiddagstimerne.

Kunstner
Dato
05-08-2011
Koncertarrangør
Fotograf
Jacob Dinesen
Karakter
5

Med torsdagens tonstunge tømmermænd tordnende i tindingerne, tømte Morbid Angel deres imponerende bagkatalog ned over os med militær præcision. Med David Vincent i forgrunden som indpisker var det kun et spørgsmål om få formaliteter, førend Morbid Angel havde lagt Wacken for sine fødder. Og når englene synger, så er alle glade. Det var Wacken.

Morbid Angel sætter hurtigt i klassikeren 'Rapture' fra 'Covenant'-pladen efterfulgt af 'Maze of Torment', og så er dødsfesten skudt i gang. Der er rigtig god lyd, og selvom det ikke er Pete Sandoval bag kedlerne, så er trommerne millimeterpræcise. Og idet vi patter det sidste ud af en fadøl, og vender ansigtet mod himlen for at lade de gyldne dråber ramme drøbelen, kan vi se et fly oppe under himmelen med banneret 'I Am Morbid'. Så ved vi, at Morbid Angel er ved at indlede sit angreb mod de højere magter.

Det fejres fra scenekanten med de nye 'Nevermore' og netop 'I Am Morbid', der er skræddersyet til fællessang. Og med David Vincent hele tiden i kontakt med publikum er alle med på legen. Da de til sidst sætter i legendariske 'Angel of Disease', samt de afsluttende 'Where the Slime Live' og 'God of Emptiness' fra 'Domination'-skiven er der fuld skrald på alle tangenter, både hos band og publikum. Det her er fejringen af dødsmetal når det er allerbedst. Man skulle ikke tro, at Morbid Angel kunne toppe deres præstation fra samme scenekant tilbage i 2006, men det lykkedes til fulde.

Måske den bedste koncert jeg så på Wacken i 2011.