Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

W:O:A 2010: Udstillet og udspillet

Populær
Updated
W:O:A 2010: Udstillet og udspillet
W:O:A 2010: Udstillet og udspillet
W:O:A 2010: Udstillet og udspillet
W:O:A 2010: Udstillet og udspillet
W:O:A 2010: Udstillet og udspillet

Alice Cooper har desværre set sidste salgsdato nogle dage og uger før Wacken 2010, og hans koncert blev derfor ikke særlig mindeværdigt.

Kunstner
Dato
05-08-2010
Trackliste
No More Mr. Nice Guy
I'm Eighteen
Wicked Young Man
Ballad of Dwight Fry
Go To Hell
Guilty
Cold Ethyl
Poison
From the Inside
Nurse Rozetta
Be My Lover
Only Women Bleed
I Never Cry
Black Widow Jam
Vengeance Is Mine
Dirty Diamonds
Billion Dollar Babies
Killer
I Love The Dead
Feed My Frankenstein
Under My Wheels
--
Elected
School's Out
Fotograf
Jacob Dinesen
Karakter
1

Allerede under nummeret 'No More Mr. Nice Guy' står det klart, at Alice Cooper har set bedre dage. Energien er der stadig i den lille krop, men stemmen er svag og virker skrøbelig. Den holder lige sangen igennem og Coopers flamboyante figur fejres af festivalens fremmødte.

Højdepunktet for undertegnede kommer da Cooper sætter i 'Poison'. MTV-hittet, der i firserne var med til at gøre ham relevant for undertegnedes generation, sammen med flere af de andre navne, Wacken havde hevet ud af godteposen til torsdagens 'A Night to Remember'.

Jeg vælger dog at huske tilbage på Alice Cooper, som han var, da han indspillede sangen 'Poison'. Ikke her 20 år senere. For på Wacken anno 2010 virkede han som et ringvrag, der lige skulle have det sidste kvarters berømmelse med. Og det ændrer et vældigt lilla kostume med høj hat og det tyske flag viftende ud til publikum under 'School's Out' ikke på, selvom det da var en farverig og lokalpatriotisk måde at forlade scenen på.

Men de billige tricks ændrer ikke på hovedindtrykket for denne anmelder. En trist affære, som jeg gerne havde været foruden.