Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Mislykket nyskabelse

Populær
Updated
Emil Svendsen er ikke begejstret over This or the Apocalypse, Rolo Tomassi eksperimenteren og North Side Kings er for konservative. Værre bliver det dog når musikere vil være mystiske og cabaret-agtige. Rolo Tomassi er en søskendeduo, der virkelig gerne vil skille sig ud. Der er nintendokeyboards og afmålt forvrængede guitarer så Horse the band og Mike Patton måtte frydes.

Vokalen er en blanding af screamohalløj kombineret med Björks krukkethed, og som om dét ikke var nok, har de også en irriterende lyst til at spille "skævt" med taktarter og toner på den helt ulidelig fortærsket måde, dvs. toner der er er fremmede i forhold til tonearten, en blanding af forskellige musikalske stilarter og svære rytmiske figurer.

Det er bestemt ikke første gang, man lægger ører til den slags.

Jeg er temmelig sikker på, at hvis man lægger turen forbi øvelokalegangen på Den Rytmiske Højskole, vil man høre noget i den stil. Det gjorde man i hvert fald den gang, jeg gik der for femten år siden (og jeg skal sgu heller spille alt for hellig i den henseende, må jeg indrømme...)

Pointen er her at det måske ikke er så vanvittigt originalt, hvis det er noget som alle musikerspirer de i hvert fald sidste femten-tyve år har skullet igennem. Rolo Tomassis debutalbum "Hysterics" kan ikke anbefales.

Kunstner
Titel
Hysterics
Dato
21-09-2008
Distributør
Forfatter
Karakter
1