Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Nyt album fra Cannibal Corpse

Populær
Updated
cc wretched

KongKent er ikke begejstret for Cannibal Corpses udspil

Titel
The Wretched Spawn
Dato
24-02-2004
Distributør
Trackliste
1. Severed Head Stoning
2. Psychotic Precision
3. Decency Defied
4. Frantic Disembowelment
5. The Wretched Spawn
6. Cyanide Assassin
7. Festering in the Crypt
8. Nothing Left to Mutilate
9. Blunt Force Castration
10. Rotted Body Landslide
11. Slain
12. Bent Backwards and Broken
13. They Deserve to Die
Karakter
1

Det mest sælgende dødsmetalband nogensinde er Cannibal Corpse. Godt nok har de ikke lavet den mest sælgende skive nogensinde (Deicides debutplade ”Deicide”, red.), men alt i alt har Cannibal-drengene solgt mere end alle de andre. Det fortjener respekt, og det har de også fået.

Men med ”The Wretched Spawn” vinder de ikke noget nyt terræn, endsige nye fans. Drengene, der oprindeligt stammer fra Buffalo i staten New York, har produceret en kedelig skive. Der er ingen riffs der sætter sig i trommehinderne, ej heller noget pondus i deres trommer og basguitar. Frontmand Corpsegrinder har lydt bedre, men er egentlig ikke dårlig.

Problemet er bare, at der simpelthen ikke rigtig er nogle særlig gode sange på skiven. Et fundamentalt problem der ikke kan rettes op, om så man spiller sangene flot og produktionen er i top. Cannibal Corpse har spillet det sikre kort, og mister fodfæste på det.

Mens Deicide har fået kæmpe oprejsning med deres seneste skive, fortsætter kannibalerne desværre med at træde vande. ”The Wretched Spawn” er kedelig, og lader meget tilbage at ønske. Køb hellere ”Butchered At Birth” hvis den mangler i samlingen. Det er fandeme Cannibal Corpse når det rykker!!