Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Regulær rodebunke

Updated
Regulær rodebunke
Ulrich Wolf Wolf jamrer over den nye Vintersorg cd. Vintersorg er både en mand og et band. Det er en del af den norske Black Metal scene og består i dag af selveste hr. Vintersorg samt en række gæstemusikere. Musikstilen på Vintersorgs nyeste udspil "The Focusing Blur", er efterhånden
så langt fra Black Metal, som man kan komme og kan betegnes som folkemusik med metaldrys og enkelte, meget få og korte indslag af Black Metal.

Det er folkemusik med mestendels høj, klar vokal, progressive rockelementer, guitar, strygere og snak henover. Det er komplekst og teknisk upåklageligt, men Vintersorg sætter sig mellem tre stole. De ved ikke om de vil spille rock, folkemusik eller Heavy Metal og det bliver noget rod og hen ad vejen ganske kedeligt at høre på.

Det er progressivt, kompliceret, anderledes og anstrengende for lytteren og selvom det er dygtige folk, lykkes det dem slet ikke at få styr på deres mange musikalske ideer. Pladen sluttes af med et instrumentalt nummer kun med strygere og efterfølges af moderne folkemusik. Det er godt nok mærkeligt og det er en regulær rodebunke, som Vintersorg har udgivet.

Kunstner
Titel
The Focusing Blur
Distributør
Forfatter
Karakter
2