Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Sidste udspil fra ekstremisterne

Populær
Updated
Sidste udspil fra ekstremisterne
Den sidste albumudgivelse fra Strapping Young Lad viser at bandet stopper mens legen endnu er ganske god. Man kan ikke påstå at Strapping Young Lad spiller imødekommende og let tilgængelig musik. Og er man en Strapping-fan, er det en af de ting ved dem, som man holder af. Måske af den grund var det første lyt til, hvad der bliver bandets sidste skive, en smule skuffende, for den er ikke nær så kompliceret som deres forrige, "Alien".

Numrene på denne "The New Black" er mere simple og "rockede", og det er på den anden side ikke rent skidt, for de er ret melodiske og har nogle hooklines, som faktisk holder; eksempelvis på 'You Suck' og pladens bedste citat (fra "Far Beyond Metal") ”You ironic punk rock fuck, don't you fuck with metal!” Et påbud, der ikke kan håndhæves kraftigt nok!

Bandet spiller dog stadig en utrolig forvrænget industrial-inspireret extrem metal med et humoristisk tvist og Devin Townsend synger stadig fantastisk. Men de variationer, der var at finde i de enkelte numre på "Alien", finder man ikke her. Og det er måske et tegn på en hvis metaltræthed, så måske er det meget godt at legen stopper, mens den stadig er god. For det er den dog endnu.

Titel
The New Black
Dato
11-06-2006
Distributør
Forfatter
Karakter
3