Sjove detaljer

Sjove detaljer
Selvom inspirationskilderne står lysende klart frem, er der alligevel meget gode takter i skiven fra All Shall Perish Med det forrige album fik amerikanerne manifesteret sig på den brutale metal scene. En art metalcore iblandet død og grind, og den menu er fastholdt.

Isoleret set er der en masse fed ting på denne nye skive, der i vanlig stil er teknisk veludført. Men i det samlede billede er det som om det ikke rigtig hænger ved, trods lyt efter lyt. Der mangler det åbenlyse tunge og fængende. Lytter man derimod efter detaljer, så er der masser af guitarkræs at gå ombord i, hurtige diskante basløb og æggende trommerytmer samt lækker percussion på de mange bækkener.

Vokalen er også udmærket varieret og en fed detalje i fx ”Black Gold Reign” er hvordan et råt råb går over i skrig, som man kender det fra powermetallen.

De mange detaljer gør albummet sjovt at lytte til, men det tekniske og de mange skift har altså taget overhånd, og der er reelt ikke nogle numre, der bare får lov at rykke igennem fra start til slut. Og så bliver det hele lidt for abrupt.

Titel
Awaken the Dreamers
Distributør
Karakter
3