Solid sølvbryllupsthrash

Solid sølvbryllupsthrash
25-årige Destruction har genindspillet deres gamle thrash metal hits, og de går lige i nakken på vor anmelder. De tyske thrash-helte Destruction har efterhånden hele 25 år på bagen, og det skal selvfølgelig fejres på behørig vis med et greatest hits album.

Ofte får man den ubehagelige, men alligevel meget nærliggende tanke, at den slags album først og fremmest udgives, fordi band og/eller pladeselskab lige skal score lidt ekstra slanter, uden at udvise den helt store arbejdsindsats fra nogen af siderne.

Derfor er det altid rart, når der faktisk bliver gjort noget ekstra ud af det. Som Destruction har gjort det på denne "Thrash Anthems", idet de har valgt at genindspille og ligefrem omarrangere 13 af deres bedste numre fra de unge år, ligesom der er to helt nye numre med.

Nakkebrækkende godt

Det skal lige understreges, at denne anmelder kun har et minimalt kendskab til Destruction, og derfor kan han ikke bedømme, om det rent faktisk er de største numre, der er valgt, og om de nye versioner er en forbedring eller ej.

Men, bryder sig en lille smule om thrash, så kan en vis fornøjelse absolut ikke undgås, når trioen tæsker derud af med deres halsbrækkende og - i høj grad - nakkebrækkende riffs. Det er på én gang teknisk og utroligt simpel metal som Destruction laver, med konstant pumpende guitarer, tæskende stortrommer og en aggressiv halvt syngende/halvt råbende vokal.

Produktion og mixning er foretaget af den nok så velkendte Jacob Hansen, og han har skabt en ret moderne lyd, der står knivskarpt, men som stadig er tro mod 80'er thrashens kendetegn, så som meget lidt bund og diskante guitarer. Således kommer Destructions pågående metal fuldstændigt til sin ret og fremstår en del mere intens end den tidlige thrash havde for vane.

Kunstner
Titel
Thrash Anthems
Distributør
Genre
Forfatter
Karakter
4