Seks minutters tæsk

torso home wrecked

Du får lige så mange tæsk, du overhovedet kan nå.

Kunstner
Titel
Home Wrecked
Dato
29-01-2021
Trackliste
1. Home Wrecked
2. Weightless
3. You're X'd
Forfatter
Karakter
3

I 1965 vandt Muhammad Ali over Sonny Liston efter kun et minut og 44 sekunders kamp. En knockout, der gik over i verdenshistorien. Ali selv kunne ikke forstå den. Han tårnede over den slagne Liston og råbte af ham, at han skulle komme op igen og slås videre. Liston rejste sig 12 sekunder senere, men kampen måtte stoppes. Nogle gange kræver det ikke mere.

At påstå at Home Wrecked på samme måde mindes om 60 er nok tvivlsomt, men ikke desto mindre formår den californiske kvartet at levere solid hardcore, der lægger sig op ad missouranerne i Redbait, der bragede ind på scenen med en tilsvarende solid EP – Red Tape fra 2018.De tre tracks er hektiske og kaotiske og i høj grad præget af en rå råbende vokal leveret af “Mae”, der skriger sig ind over de hårde og hurtige, men egentlig rimelig melodiske guitarlinjer. Det er energien, der driver værket, og den er der rigeligt af, både i vokal, men særligt også i guitar-arbejdet. Der er næsten crossover-appeal i det, når “Ktrü” river i strengene, og der tages afsæt til soloer, der dog druknes i hardcorens aggression.

Home Wrecked er et godt skud vrede til dine øregange, og de fleste burde kunne finde seks minutter, der ikke ville tage skade af en god gang musikalske tæsk. Sådan kan en EP også skæres.