Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Utroværdigt

Updated
Utroværdigt
Finske Endstand lukker raseriet ud, men virker ikke troværdige Den første skæring “Way Out” klinger frisk og tankerne ledes hen på Sick Of It Alls over 10 år gamle mesterværk “Scratch the Surface”, især den hysteriske vokal har paralleller til amerikanernes gamle værk. Desværre bliver den energi, der først begejstrer lytteren overtaget af en forventning om at nu sker der snart noget interessant. Desværre indfries håbet ikke. Finnerne i Endstand har udgivet skiver i 10 år, men formår ikke at overbevise undertegnede med denne skive.

Det er hardcore, og vist er det energisk og de små simple guitarmelodier i baggrunden fænger, men på en måde virker det hele som taget ud af et gymnasie-punk-band – undtagelsen er her, at Endstand i det mindste er habile på instrumenterne.

Afveksling er savnet selvom tempoet indimellem går ned og præsterer noget, der minder om et groove. Vokalen har æren for en stor del af savnet, den er på ingen måde varieret, ikke engang lidt baggrundskor med ”hey” eller ”oi!” bliver det til

Kunstner
Titel
The Time Is Now
Distributør
Karakter
2