Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Bund i thrash-rødderne

Populær
Updated
Efter 10 år med demo- og EP indspilninger debuterer danske Lipid endelig med en fuldlængde skive, og det slipper de ganske udmærket fra. Som så mange andre danske bands har Lipid valgt Jacob Hansen som producer, og på "Deliver Us From Evil" lykkes det ham endnu engang at leve op til forventningerne. Det er fremtryllet et både ondt, brutalt og samtidigt utroligt klart lydbillede, krydret med en god bund og kant.

På den musikalske side handler det om thrash-metal med solid bund i rødderne, og uden de helt store dikkedarer og genreblandinger. Der er dømt growlervokal, desværre af den lidt monotone slags, lynhurtige Slayer-lignende riffs og generelt en piskende rytmesektion, og det alt sammen pyntet med solide leads.

"Deliver Us From Evil" er et solidt spillet album, men desværre uden de helt store originaliteter, og man savner måske nogle højdepunkter i form af klassiske metalhits, der kan hæve albummet op på niveau med de efterhånden meget kompetente albums, som danske sværvægter bands har fået den dejlige vane at udgive.

Kunstner
Titel
Deliver Us From Evil
Distributør
Genre
Forfatter
Karakter
3